Internet wireless şi în sat

Se pare că ăştia care aruncă pe geam banii contribuabililor nu se opresc nici pe timp de criză şi fac cele mai bune investiţii:

Au sau nu calculatoare acasă, locuitorii din comuna Sita Buzăului, judeţul Covasna s-au trezit, în urmă cu vreo săptămână, că au conexiune la internet. Şi nu oricum, ci wireless (n.r. – fără fir).

Pentru că s-a văzut cu nişte bani rămaşi la bugetul local, primăria din Sita Buzăului a pus internet wireless în sat. Reţeaua poate fi accesată din orice casă, chiar dacă nu toţi ţăranii au calculatoare, dar şi din ogradă, de pe câmp sau chiar din cimitir.

Sursa: EVZ.

Şi în toamnă ţăranii o să se plângă că a fost naşpa cu agricultura, că doar de unde să aibă irigaţii, iar primarul o să se spele pe mâini şi va spune că primăria n-are bani pentru aşa ceva. Normal, de unde să aibă? Că tocmai ce i-a băgat în netul wireless.

7 comentarii la Internet wireless şi în sat

  1. Ca si idee, e ceva misto. dar nu prinde acum, mai ales la romani. e bine totusi, ca a facut o investitie si nu si-a bagat el toti banii in buzunar desi, mai mult ca sigur primarul are un laptop acasa, deci investitia e tot pentru el si fiica-sa aia de maxim clasa a 8a care-si face “temele” pe internet.

  2. pai baaa… la bunica-mea in sat e wireless de 3 ani..nu glumesc..long live sarmas city

  3. Asta-i banc? wtf?? net wirelles la tara??

  4. saluth . ar trebui sa incep cu “:O:O:O:O:O:O:O:” deci WTF cum dracu mha:) eu stau in cta si merge greu conexiunea asa ca din noi “:O:O:O:O:O” poate fac astia ceva de la Vodafon

  5. Nu avem asa ceva in Bucuresti si avem la sate….asta e bine :))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.