Da’ a vândut cineva vreun Nokia 1100 cu 25.000 de euro?

… sau cu orice altă sumă, da’ să fi fost măcar câteva mii.

Nebunia asta cu Nokia 1100, care face cât 3 Dacii, a ajuns departe rău, toată lumea caută să cumpere, toată lumea vrea să vândă şi totuşi nu s-a ajuns nicăieri. Cică s-ar căuta ceva modele RH15, RH16, RH17 sau RH18, dar se pare că nimeni nu are aşa ceva.

Oare s-a gândit careva dintre ăia care visează să cumpere un 1100 şi apoi să-l vândă pentru a se îmbogăţi că poaaaate şi cei care ar fi dat bani grei pentru aşa ceva deja şi-au făcut stocul de telefoane? Sau, mai rău de atât, poate şi vulnerabiltăţile alea de care profita telefonul au fost remediate, că deja sunt luni bune de când a apărut prima ştire cu hackerii care caută telefoanele fabricante de aur, şi s-o fi săturat să stea cu curul descoperit şi plin de … găuri … în securitate. A, nu s-a gândit nimeni? Nasol, daţi bani grei pe telefoane şi apoi căutaţi alţi fraieri care vor să dea şi mai mult pe ele.

Acum serios, mor de curiozitate să văd dacă chiar a vândut cineva un 1100 cuiva care a plătit foarte mult pentru el. La fel de serios zic, în sinea mea sunt sigur că n-a vândut nimeni nimic, dar nu strică să fiu absolut sigur şi dacă e să mă înşel atunci poate scot şi eu la vânzare telefonul de rezervă, deşi nu ştiu daca are RH-ul care trebuie.

LE: Doar 1.500 de euro! Nu sare nimeni să-l ia? Oricum, păcat că străinii nu au auzit de Okazii, altfel sigur l-ar fi cumpărat.

7 comentarii la Da’ a vândut cineva vreun Nokia 1100 cu 25.000 de euro?

  1. A comentat unu la mine pe blog, zicea ca la constanta s-au vandut 2 cu 13000 euro. :))

  2. care e faza cu nokia-urile astea? de ce 1.500 euro ? :lol: ce dracu fac?

  3. era faza ca cica pot sa sparga banci cu ele … eu nu cred :D

  4. Hai sa fim seriosi. Nu da nimeni atat pe un telefon la noi :)) Dar asta nu inseamna ca romanu nu incearca.

  5. :)) uite mai unu ce vinde nokia 1100 cu 2000 de lire

  6. personal cred cai o mare gainarie ceva in gen gripa aviara

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.