Mare reducere la Praktiker

Fiecare face reducere după cum ştie, unii scad preţurile, alţii le măresc şi tot alţii reduc preţurile cu minus procente, dar ăştia din urmă sunt mai proşti. Ăştia de la Praktiker fie sunt proşti, fie vor să fie hoţi şi încearcă să înţepe lumea cu texte proaste.

Reducere Praktiker

De fapt e destul de probabil ca multe din reducerile pe care le vedem noi să fie tot ceva de genul ăsta, că sunt fraieri care să creadă, sunt şmecheri care să mintă lumea … şi tot aşa. Timpul trece, banii merge.


PS: Apreciaţi, vă rog, poza, pentru că abia am reuşit să o fac cu bătrânul meu Nokia, mari bătăi de cap mi-a dat, dar i-am promis că-l dau de pereţi cu prima ocazie aşa că o să se rezolve repede.

17 comentarii la Mare reducere la Praktiker

  1. :)) da da, foarte tare. am patit si eu la un podus, pe raft scria 168ron si cand am ajuns la casa imi cere vanzatoru 219 Ron, am mers cu el la raft sa ii arat ca pe toate produsele scrie 168, dar degeaba, tot ca el a fost. bineanteles ca am renuntat la produs, nu din cauza acelei diferente de pret, am renuntat din cauza “prostiei” de la noi. si faza culmea este ca am revenit dupa 2 sapt si nici macar nu s-au deranjat sa schimbe pretul. nu cred ca am fost primu client care le-a facut observatie, in fine, tara asta e de cacat.

  2. De la fulger 39 la 5 milioane e ceva. Fulgerele sunt mai scumpe :))

  3. Eu raman la ideea ca sunt ori prea prosti angajatii si nu au stiut sa completeze cele 2 campuri cu pretul , ori am ajuns sa fim luati in bataie de joc de toti comerciantii astia de cacat..

    • e penal cand mergi intr-un hyper marker si intrebi un angajat de un produs… majoritatea sunt praf habar n-au de marfa de acolo… :| am fost cu disku in orhideea sa luam un scaun si bineanteles k am cautat jum de ora (nu exagerez) un angajat sa ne zica care sunt preturile k na erau “lipsa” normal… cand am mers sa intreb la alt raion aia mi-au zis k ei nu se baga… stateau 4-5 stransi la un loc iar eu “client” alergam dupa “x” de la raionu de mobila… pff intr-un final vine o tipa si ne spune k trebuie sa mai asteptam :| wtf… ne-am mai plimbat putin si am revenit… intr-un final tocmai atunci aparuse “x” … am luat scaunu si am plecat… :))) penal… si nu e prima data k na sunt unele produse pt. care tre` sa intrebi… :| tara de kkt din cauza unora k astia…

    • eu raman la parerea ca tu esti prea prost sa cumperi ceva;)

  4. A 2-a varianta desigur.

  5. ce batranu nokia ba … el e nokia hibrid :X vez … nu-l strica (din nou =)))

  6. Si bani de un alt telefon de unde, daca il dai pe asta de pereti? Eu zic sa te mai gandesti…. “nu-l strica (din nou=)))”

  7. Da, aşa e. Unii le măresc. Chiar şi cu mai mult. Dar eu cred că operatorul care a făcut asta este retardat. Nu le dau teste înainte să îi angajeze. Asta este. Acceptăm situaţia.

  8. Cu toate reducerile lor, cred ca BauMax, competitorul lor aprig, ii intrece.

  9. daca ai platit produsul la banii aia unde ti-o fi fost ochii….
    dar sti ca cel ce a facut reducerea de mana putea sa o comita cu cateva meleoane pe minus? mai ziceai ceva? asa e romanul…
    p.s. – ” vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii”

  10. dupa cum vezi in partea de jos a reducerii nu apare nici o data si nici semnatura unui director deci reducerea nu exista..

    e de caterinca pusa reducerea

  11. slabi sunteti…
    in praktiker cel putin nu trebuie semnatura sau stampila pe acele reduceri…
    1) reducerea de pret se aplica produsului deteriorat sau produsului care in ultimul an nu a avut vanzare sau in cazul in care produsul intra in lichidare stoc (mai exista alte cateva motive in care produsul ar putea fi achizitionat la un pret redus)
    2) in momentul de fata reducerile de mana (asa cum ai pozat tu) in cazul in care sunt mai mari de 50 ron vor trebui semnate de catre unul dintre managerii magazinului
    3) daca tot va credeti atat de destepti si nu aveti incredere in reducerile care le vedeti in fatza ochilor luati produsul respectiv mergeti la casa de marcat si in momentul in care casiera va cere mai mult de cat ati vazut reducerea mergeti la biroul de informatii si cereti numarul de telefon de la protectia consumatorului si o sa rezolvati pb sigur c.ya

  12. reducerea de pret e gresita in ce sens…
    la pret vechi S-a scris pretul nou iar la pretul nou s-a scris pretul vechi…
    e posibil ca si cel ce scrie reducerile sa ii fi sarit mintea la altceva greseala e omeneasca nu?
    daca scadem 16% sau cat era acum 2 ani TVA din pretul NOU (cum a scris cel ce a facut reducerea) o sa ne dea pretul vechi ( vezi poza) deci eroare omeneasca

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.