Cine mai cumpără sonerii pentru telefon?

Că acum doar soneriile au mai rămas. Nu ştiu prin ce minune sau cum de s-a întâmplat aşa ceva, dar au dispărut logourile care se vindeau 2 bucăţi la 1 euro, aşa că, cel puţin la tv, nu le mai face nimeni publicitate. Păi ce rost are să cumperi un logo din care nu se înţelege nimic şi pe care oricum nu ţi-l vede nimeni când poţi cumpăra, cu aceiaşi bani, o sonerie mişto pe care o aud toţi fraierii când îţi sună telefonul? Păi are vreun rost? N-are.

Stau şi mă uit câteodata la AXN, de obicei noaptea, şi văd că sunt destul de dese reclamele la … sonerii. Şi culmea, sunt şi destul de lungi astea, că stă una şi înşiră vreo 20 de sonerii cu numele şi codul lor, după intro, normal. Probabil au băgat ceva bani în reclamele astea, că nu e doar o dată pe noapte, după fiecare câteva reclame mai bagă şi una cu sonerii. Oricâţi bani ar fi băgat tot nu s-au gândit să pună una cu o voce mai umană acolo. Sau măcar să nu sune de parcă vorbeşte dintr-un borcan de 800 de grame.

Deci ce fel de oameni cumpără sonerii d-astea în ziua de azi? Şi mai ales de ce? Păi acum îşi ia oricine frumos mp3-ul de pe net, îl trage pe telefon, setează ca sonerie şi aia e. Sau merită să dai 1 euro pe 1-2 sonerii? Mai ales când cu 4-5 euro poţi să-ti bagi sute de minute, smsuri şi alte porcarii.

Şi-a cumpărat cineva vreodată o sonerie sau un logo pentru telefon?

2 comentarii la Cine mai cumpără sonerii pentru telefon?

  1. eu nu mi-am cumparat si nici nu o sa-mi cumpar….traiasca netul cu torentul si dc++ ;)

  2. Tin minte ca avem in liceu colegi care isi cumparau sunete polifonice pt telefoon de pe teletext :) Doamnem ce-o fi fost in capul lor?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.