Oraşul Google

Google nu a cumparat nici un oraş, încă, şi nici nu s-a apucat de construit oraşe Google, chiar dacă şi-ar permite, iar chestia asta cu oraşul se referă la altceva:

De-a lungul lunii martie, oraşul Topeka se va numi “Google, Kansas, capitala mondială a fibrei optice”, a anunţat primarul, William Bunten.

Pe site-ul oraşului, vizitatorii sunt întâmpinaţi cu mesajul “Oraşul Google”, scris cu caracterele şi culorile specifice logo-ului firmei californiene.

Compania de Internet şi-a anunţat, luna trecută, dorinţa de a construi reţele broadband care să pemită viteze de acces la Internet ultra-rapide, de 100 de ori mai rapide decât media actuală din Statele Unite.

EVZ.ro

Pe de o parte ar suna bine, că aduc şi ei ceva nou şi mult mai bun (detalii Google ISP), însă pe cealaltă parte deja ar deveni ciudat ca o singură companie să controleze o bucată atât de mare din interneţi. Nu mai dezvolt ideea asta, eu consider că n-ar fi chiar atât de bine ca unii să deţină prea mult din orice că apoi … nu se ştie, se întâmplă nasoale.

2 comentarii la Oraşul Google

  1. Or ajunge si pe la noi anu viitor via vama spagata si vandute pe sub mana la supra pret… ca asa e moda in Rromania XD

  2. In orice domeniu trebuie sa existe concurenta, doar asa putem evolua. Altfel ne numim subordonati.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.