Norul de cenuşă nu vrea să mai plece

La cât de anonim e vulcanul ăsta Eyjafjallajokull parcă văd că tot o să ne omoare ca pe dinozauri dacă se mai ţine de glume de astea. Acum se întâmplă ce se întâmplă şi norul de cenuşă nu prea mai vrea să plece, ne tot dă târcoale în nordul ţării:

Traficul aerian românesc ar putea fi din nou restricţionat

Un nou nor de cenuşă vulcanică, aflat în apropierea României, pune autorităţile în alertă: aeroporturile din nordul ţării s-ar putea închide iar de la prânz.

Traficul aerian deasupra României ar putea fi din nou restricţionat de astăzi la prânz, după ce specialiştii au observat, aseară, că suntem aproape de un nou cod roşu.

Via EVZ

… şi aşa ni se duce şi ultima fărâmă de transport decent. Alţii se dau cu sania mai repede decât circulăm noi cu trenul sau cu maşina, că media de 50 km/h nu e o viteză de neatins. Şi cu căruţa pe drum de ţară se poate merge cu atâta.

Dacă mai continuă treaba asta cu închisul aeroporturilor atunci chiar se duce penis orice posibilitate de deplasare într-un timp decent, şi eventual util. N-are nimic, “anul 1900” scrie pe fruntea noastră. Ne întoarcem la opincile din şoricii de porc, la şubă şi aia e, ne conformăm vremurilor în care trăim.

6 comentarii la Norul de cenuşă nu vrea să mai plece

  1. Ce zici tu de 50 Km/h? Eu am prins cu rolele,pe drum de tara(asfaltat cu cateva gopi :P) 60 km/h. Cei drept,ma tineam de o masina :P . No,lasa tu ,ca ne descurcam noi,si la cat circulam noi cu avionu… pana la facultate si inapoi :)).
    Pe mine nu ma afecteaza mah in nici un fel,ca si criza! Ma intreb daca in afara de nebunie mamai afecteaza ceva…?!

    vocile din capul meu imi spun ca nu am nici o problema

  2. @oxideo: pai plm, asa puteam trai si in anul 1500 daca aveam calculatoare si net, nu?

  3. @Teniescu: DA! pe mine nu ma deranjeaza,plm. Eu oricum merg cu bitza, nici cu masina nu mai imi place sa merg,decand era sa ma omoare fratemiu :P:))

  4. gripa porcina,norul de cenusa.Oare ce mai urmeaza?

  5. Invazia de tantari radio-activi, si o sa trebuiasca sa stam in casa! :)))

  6. dc trebuia sa-mi amintesti de tantari.ii detest mai ales ca s-a stricat plasa de la geam cand vine caldura parca am varicela.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.