Imagini de fundal şi pe Google

Mie mi se pare ca fiind o chestie foarte stupidă. Nu ştiu cu ce ne ajută un wallpaper pus pe fundalul un site pe care intrăm ca să căutam chestii şi cum pe mine nu m-a ajutat cu nimic aşa probabil nu ajută pe nimeni.

La Bing prostia mi se pare şi mai mare, că aici nu e opţională treaba asta cu imaginea de fundal, ba chiar avem şi nişte butoane cu care le putem schimba. Ce frumos, nu? Hai să piardă lumea timpul cu nişte poze proaste.

Google a introdus de curând opţiunea de a adăuga imagine de fundal pe pagina de start a lui Google, nu ştiu cât de curând, eu abia azi am văzut. Imaginile pentru fundal se pot alege din 4 surse, vedeţi în poză cum, şi e nevoie de cont pentru a putea salva setările.

Google
Google

Update: Ah, m-am prins şi de şmecherie. Ieri nu apărea implicit nici o imagine de fundal, azi apare … chiar daca nu eşti logat. Cum faci să elimini imaginea de fundal din Google? Păi trebuie să îţi faci cont – adică exact ce urmăreau ei.

6 comentarii la Imagini de fundal şi pe Google

  1. E doar pentru azi prieteni, doar azi ! Cititi aici:

  2. Foarte frumoasa surpriza de ieri. :) Mi-am pus si eu un peisaj superb.

  3. Se strica si astia de la Google, nu erau ei care vroiau sa pastreze totul cat mai simplu ? Casuta de search + butonul cautare. Acum vad ca se incarca din ce in ce mai mult pagina.

    PS:Nu stiu daca a mers la toti. Cel putin la mine nu a aparut nimic sa pot schimba.

  4. Nu imi place deloc aceasta idee, Google parca era ceva simplu si clasic. Se extind aiurea.

  5. Este aiurea,asta zic. Daca nu esti logat pe contul tau de google,nu ai backgroun-ul ala idiot (cel putin la mine asa functioneaza).
    Oricum,e o idiotenie. In primul rand ca se incarca mai greu pagina, in cel de-al 2-lea nu stiu,… dar exista,te las pe tine sa il spui :P

  6. E o facilitate gratuita oferita de google, poti sa nu o folosesti daca nu o vrei, acum stii ca exista si daca vrei sa iti colorezi ziua o activezi si gata. Nu trebuie sa criticam tot

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.