De ce au câinii nevoie de haine?

Cred că mi-a revenit problema privind “câinii de oraş”. Ori din cauză că iar a început să latre câinele vecinilor, ori din cauza rahaţilor de pe străzi care parcă sunt din ce în ce mai mulţi pe zi ce trece. Sau poate din cauză că unii chiar exagerează cu treaba asta cu animalele de companie şi ţin în bloc un câine cât un berbec … sau o haită de câini.

Caine imbracat
S-a gândit cineva dacă chiar au nevoie câinii ăştia de haine? Am eu aici în bloc un câine care-i îmbrăcat de parcă s-ar duce la paradă în fiecare zi. Am înţeles-o pe asta, îi este frig şi are nevoie de haine, nu? Dar atunci n-are nevoie de încălţări? Logic ar fi să aibă nevoie şi de bocanci dacă are nevoie şi de bluză sau vestă. Eu aşa zic.

Nu-i ciudat că sunt îmbracaţi da’ totuşi ei merg în picioarele goale pe afară? Numai ţiganii mai fac aşa. Da’ nu asta contează acum. În fine, dacă tot se gândesc posesorii ăştia de câini să fie utili de ce căcat nu îi încalţă? Aşa în capu’ meu pare mai logic şi mai util. Nu ştiu cum pare în capu’ altora treaba asta. N-am eu mare experienţă cu câinii, da’ iarna … aveau o oarecare problemă să meargă desculţi pe afară că cică răceau. Culmea, nu?

Unde vroiam să ajung de fapt? Nicăieri. Am vrut doar să vă aduc aminte că ăştia cu “câinii de oraş” sunt de căcat. Pentru că degeaba stai la casa şi ai câini dacă respectiva casă e lângă blocuri … şi sunetul poate parcurge distanţa de la casa la blocuri. Deci muriţi!

Ăştia care ţine câini în bloc să moară şi mai repede, iar ăia care-şi îmbracă animalele … să moară şi ei, pentru că sigur îi ţin în bloc şi îşi merită soarta.

2 comentarii la De ce au câinii nevoie de haine?

  1. =))) yooi, de mult nu am mai ras asa…. =)))

  2. colega mea are un catel micutz (creca incap 2 ca el intr-o geanta de laptop :D) pe care l-a lasat cu mine azi noapte cat timp ea …. era plecata :P
    deci baiatul n-a scos nici un sunet .. nici azi noapte si nici azi dimineata cand am plecat spre servici…
    They should get one of that , Non-barking dogs :D

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.