Cum poate fi MIG 21 avion de luptă?

De fapt, până să fie avion de luptă, de unde şi până unde e MIG 21 avion? El nu trebuie doar să zboare ca să fie avion, ci trebuie să nu se prăbuşească. Sau … raportul dintre numărul de decolări şi numărul de prăbuşiri să fie cât mai departe de 1, adică numărul decolărilor să nu fie egal cu cel al prăbuşirilor. Că dacă ar fi, atunci MIG 21 nu mai e avion, e doar o chestie care zboară, pilotat de nişte oameni şi apoi se prăbuşeşte.

Potrivit procurorului sef, in cele mai multe accidente aviatice au fost implicate MIG-uri: 17 astfel de aparate s-au prabusit.

Deci doar 17 d-astea au căzut. Încă e un număr acceptabil, dat find că nici măcar nu erau în luptă când au căzut. Şi cu toate astea ele sunt AVIOANE DE LUPTĂ. Singura şansă a MIGurilor e să fie kamikaze. Dacă tot cad atunci măcar să cadă cu folos şi să omoare şi o parte din inamic.

Cum toate chestiile mari şi din metal care abia zboară sunt numite avioane de luptă am putea să folosim pe post de avion de luptă Dacii 1100, de exemplu. Mult mai ieftine, probabil încap şi mai mulţi oameni în ele şi ar putea să cadă la fel de frumos ca MIGurile noastre. Cumpărăm două avioane d-alea ruseşti pentru transport, îndesăm Daciile în ele şi apoi le aruncăm una câte una înspre inamic. Mai scutim şi banii de muniţie şi combustibil.

În rest e bine, în 3 ani o să scoată din circulaţie bombele astea zburătoare şi ar trebui să găsească alte mizerii care să omoare oameni nevinovaţi.

5 comentarii la Cum poate fi MIG 21 avion de luptă?

  1. Ai de curu tau. Unde e PSD sa strige ca vrem pensii, nu avioane? Le muma in cur!

  2. @unu nici prea tanar nici prea batran: Aia e problema noi vrem si pensii , si avioane, si armata, si politie, de toate, PRO, nu la mana a doua.
    A da stai , vrem si salarii mari intre timp ..
    A , si infrastructura ..
    A, si turism…
    ..si educatie ..
    (pot sa continui …)

  3. Mah MIG-urile alea erau candva foarte smechere, rupeau avioane americane, dar asta in ’55 in timpul razboiului din Vietnam, acum sunt bune pentru kamikaze avioanele alea

  4. Sa stiti ca armata unei tari e foasrte importanta! E adevarat ca ce e la noi nu e deloc OK privind buveniturile fiecaruia, dar sa nu ne mai legam de armata. De fapt cred ca ar trebui sa se dezvolte chiar mai mult, chiar si in privinta avioanelor.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.