Un 24 ianuarie complicat

În urmă cu nici două luni pe siteul RL:

Plenul Senatului a hotărât ca ziua de 24 ianuarie, când Principatele au fost unite sub domnitorul Alexandru Ioan Cuza, să fie declarată zi de sărbătoare legală, nelucrătoare. Propunerea a fost iniţiată de mai mulţi deputaţi şi senatori PNL, PSD, PDL şi ai minorităţilor, mulţi dintre ei din judeţul Iaşi, informează NewsIn.

Şi acum 5 zile pe siteul Realitatea:

La Camera Deputaţilor, proiectul a fost trimis pentru raport la Comisia de Muncă şi la Comisia Juridică pentru aviz. Deputaţii din Comisia Juridică au decis în data de 15 decembrie “avizarea negativă a acestei iniţiative legislative, întrucât iniţiatorii propunerii legislative nu precizează sursele de finanţare necesare aplicării măsurilor propuse”. Raportul de la Comisia de Muncă nu a fost încă dat.

Astfel, cel puţin anul acesta, 24 ianuarie nu va fi zi liberă.

Mai nasol e că înspre sfârşitul săptămânii nici oamenii care lucrează la stat nu ştiau foarte sigur dacă se lucrează sau nu pe 24 ianuarie.

2 comentarii la Un 24 ianuarie complicat

  1. si pentru mine e complicat, pentru ca maine se listeaza FP ….

  2. Cred ca nu mai avem nevoie de inca o zi de sarbatoare. Avem nevoie sa muncim pentru tara asta ca sa ajungem si noi la mal. Daca mai continuam in ritmul asta o sa avem mai multe zile libere decat lucratoare.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.