Hârtia de budă n-ar trebui să aibă nici o legătura cu scoicile

Şi nici măcar, deci NICI MĂCAR, să nu se sugereze vreo legătura, chiar dacă elementul care le leagă este apa.

Existenţa apei nu e condiţionată de scoici, invers însă s-ar putea să fie valabil. Ceva mai moale care să sugereze apa nu s-ar fi găsit? Ştiu şi eu, poate nişte … valuri, cine ştie. Totuşi apa şi valurile parcă formează o legătură mai strânsă decât apa cu scoicile. Poate n-o fi la fel de exotic, dar până la urmă ce facem cu hârtia de budă?

7 comentarii la Hârtia de budă n-ar trebui să aibă nici o legătura cu scoicile

  1. Ma intreb ce legatura are cu musetelul.. Asta e varianta de hartie de la aceeasi firma pe care o detin eu acum. Sunt un fan al firmei, mi se pare calitate la toata gama de produse(servetele nazale, servetele umede..etc). Cu toate astea, ma intreb ca si tine..ce legatura au scoicile?!

  2. Musetelul este clamant…aia e legatura, ca e medicinal, si e pt ladies, :))

  3. Pai daca tot e sa ne punem intrebari, care e legatura cu piersicile? :)) Pana la urma, e tot o amarata de hartie, doar mai scumpa. Cat despre calitate, cele care intra la pachet cu scoicile…sunt destul de naspa :D

  4. Nu prea au nimerit-o cu scoicile alea. Eu cand vad scoicile alea acolo imi da impresia ca hartia aia e putin cam aspra :)).

  5. Iti spun eu care este legatura cu scoicile si hartia de buda.
    Deci ce vor ei sa zica… este ca atunci cand te stergi cu hartia asta la poponeata, te tai cu ea ca si cum te-ai taia daca te stergi cu o scoica =)) alta legatura nu prea vad, sincer! :)))

  6. mai nou e hârtie igienică cu arome bre. de parcă o mănânci nu te ştergi cu ea la cur
    şi ăia zic că hârtia aia are miros de ocean, scoicile fiind un simbol ce îţi creează imaginea de mare , de acvatic

    eu zic că atunci când te ştergi la cur cu hârtia asta să dai drumul şi la un ventilator să îţi bată în poponeţ, ca să fie totul cât mai real: să ai şi marea, şi briza

  7. Nu or face si hartie igienica cu atingere de urzica? ;)))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.