N-o să se ia nimeni de Csibi Barna la Bucureşti … sau cum avem atâţia retardaţi fani ai fotbalului

Deci pe ungur l-au mutat la Bucureşti, unde şansele să-şi ia vreo două peste gură pentru episodu’ Iancu sunt minime.

Funcţionarul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita Csibi Barna, care l-a “spânzurat” simbolic pe Avram Iancu, va fi detaşat de la Administraţia Financiară Abrud la Administraţia Financiară a Sectorului 2 din Capitală. [Mediafax]

Nu contează cât de patriot eşti … sau nu eşti, când un Csibi Barna face căcaturi de astea trebuie să-ţi vină măcar să-i dai vreo şuturi în gură după ce-l ridică de sub maşina cu care l-ai călcat că a încercat să fugă când să bagi cuţitul în el. E un exemplu doar.

Aşa. Ştim şi că există oameni care se bat pe nişte … scoruri. Scoruri pe care ei nu le pot influenţa. Şi se bat cu oamenii care la rândul lor nu le pot influenţa. Practic ei nu au nici o legătura cu scorurile, înafara faptului că nu sunt pe placul lor. Păi şi cum să rezolvăm asta altfel decât să ne omorâm între noi? Păi asta e singura soluţie.

Odată chiar ne povestea un coleg la facultate cum şi-a luat un picior în spate când cobora din 41. Tramvaiul ăla care trece pe lângă ceva stadion. Atât. A fost acolo în ziua în care era un meci. În cazul ăsta merita mai mult de un picior …

Deci dacă ăştia se pot bate pe chestii de genul ăsta şi nu se pot lua de unu care face mizerii d-alea cu Avram Iancu atunci nu sunt mai presus de nişte maimuţe. Nici măcar maimuţe normale, ci unele retardate.

2 comentarii la N-o să se ia nimeni de Csibi Barna la Bucureşti … sau cum avem atâţia retardaţi fani ai fotbalului

  1. ba tenie, ai foarte mare dreptate … :)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.