Serios? Chiar Adrian Ţuţu să câştige la “Românii au Talent”?

Nu zic că ştiu cine ar fi meritat să câştige, eu zic doar că nu Adrian Ţuţu merita să câştige la “Românii au Talent”.

Din punctul meu de vedere să ai probleme nu e un talent. Dacă eşti orfan şi te apuci să cânţi despre părinţii morţi nu e talent. Aşa ceva numim soartă sau, într-o formă mai populară, viaţă.

La “Românii au Poveşti Lacrimogene” ar fi fost perfect Ţuţu ăsta, chiar ar fi avut cu ce să impresioneze. Să zici nişte texte lacrimogene pe un instrumental primitiv n-ar fi cel mai mare talent. Multă lume ar putea face aşa ceva, că nu avem nici certitudinea că el şi-a scris versurile, ca să zicem că măcar versuri ar ştii să scrie.

Mda, românii au talent. În rest aş vrea să văd la ce nivel o să-şi ducă talentul ăsta de a zice vorbe triste. Acum că a câştigat 120.000 de euro ce ar putea să cânte atât de trist? Că are o grămadă de bani şi se teme să nu fie jefuit?

14 comentarii la Serios? Chiar Adrian Ţuţu să câştige la “Românii au Talent”?

  1. Mda… si eu sunt de aceeasi parere. Juriu si oamenii care au votat au votat povestea de viata a celuia care seama cel mai mult cu un reality show ,precum schimb de mume. Dintre cei din juriusiu, Moisescu cred eu ca a fost cel mai cu capul pe umeri. Pustiu ala care avea voce te sopranista merita mult mai bine sa castige, ori cei ce doi gimnasti. No, in fine.
    Sper sa nu cumpere seringi la tot cartieru acuma tuztzu asta…

  2. Ai dreptate. Romanii au talent. Tutu asta nu are nici un talent, ci doar o poveste lacrimogena. Talent avea Narcis… sau Valentin Dinu (spalator de masini, nu avea nici o pregatire, avea voce, pur si simplu). Astea talente, nu ce a cantat Tutu despre parintii lui morti si alte chestii de genu’. Talentul e ceva cu care te nasti! Despre juriu, cel mai mult mi-a placut de Andi Moisescu. Mihai nu a jucat corect. Aproape la fiecare concurent a spus ceva rau, dar pe Rebeca a incurajat-o. Rebeca face cursuri si vocea este “muncita” de la 3 ani. Si trupa Balance a facut foarte frumos, au muncit mult mai mult decat Tutu. Mie mi-ar fi placut sa castige Valentin Dinu sau Cosmin Agache (pustiul care facea cat toata orchestra…a invatat 2 ani numai de YouTube si din alte surse de pe internet).

  3. Eu nu i-as fi dat lui premiul cel mare dar ma rog!

  4. Bai,da` nu va mai legati voi de el;). a castigat,merita ! eu nu cred ca intr-o saptamana puteati voi sa faceti asa melodii adica asa versuri..asa ca mai taciceti ;) si el nu a venit la “Romanii au talent” ca vezi doamne o sa ii impresioneze pe aia ca i-au murit parintii. A castigat ca merita. Ca mai toti care au ramas in finala cantau opera =;. ce pana mea sa castige copila aia,bine recunosc avea voce da` ce cu “santa maria” ei. adrian a castigat si basta.! :x

    • =)) am ascultat eu, si sant o apa si un pamant cu ce a cantat si la concurs. Nu ma mai obosesc sa spun nimic altceva decat ca si tu esti una din fetitele care este moarta dupa ochisorii aceia doi ai lui Tutu si ca iti plac foarte mult telenovele/ povestea lui cu parintii.
      La concursul asta conta cum canta,nu ce canta.

    • “el nu a venit la “Romanii au talent” ca vezi doamne o sa ii impresioneze pe aia ca i-au murit parintii” – sunt absolut sigur ca nu s-a bazat pe asta. si mai ales avem si de unde sa stim. pana la urma erau doar 120.000 de euro, nici nu merita efortul.

  5. Tu, asculta si alte melodii de ale lui pe youtube sa vezi ce fel canta;) apoi..mai vorbim..:-??

  6. Felicia sunt de aceasi parere cu tine,e doar un copil ,am ascultat si eu cateva melodi de ale lui pe youtube si nu mi-am facut o parere buna,cred ca a compus versurile astea doar ca sa scoata o lacrima ca in rest chiar nu stiu pentru ce l-au votat.
    http://www.youtube.com/watch?v=Jcz5s_Es4hc&feature=related
    ascultati si voi aici vorbeste numai de bautura.Ce credeti ca o sa faca cu bani?!(poate sai investeasca daca e baiat destept sau poate sa se ”distreze” o saptamana doua sa-si ia o masina si la urma …sau ce ai zis tu oxido:)) )

    ORICUM nu trebuie sa criticam, daca romani pe el lau votat el merita sa castige ,suntem romani?Esti mandru?

  7. Nu merita sa castige datorita faptului ca nu are talent, are doar o poveste, cei cu talent erau balance, pustiu cu beatbox-ing, narcis, spalatoru’…etc. oricare merita sa castige. Fara sa mai mentionez ca e unu’ din cei mai falsi oameni pe care i-am vazut vreodata, cand vorbeste de Romania imi aminteste de cu***le din industria muzicala. In ultima piesa a refuzat sa vada realitatea si s-o puna-n versuri, a preferat sa le serveasca asazisilor nationalisti de Taraf/OTV un drog despre cat de tare e tara noastra si cum ar trebui sa ne mandrim ca traim in ea. Genul acesta de oameni se pretind a fi nationalisti asa ca am o intrebare, de ce inlocuiti romana cu sh, k, tz si alte ca***uri englezesti? Inapoi la Adrian, ca MC e zero, cand incepi ca MC o faci din pasiune pentru tot ceea ce reprezinta Hip-Hopul, nu pentru bani, Ombladon avea dreptate sa-l critice. In fine, el si-a luat banii si noi ne fu**m in c*r pe net din cauza lui, asta spune multe despre cat de praf suntem si noi.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.