Jaful la comandă e ăla când hoţul ştie ce trebuie să fure

Un hoţ e trimis să fure ceva …

Un jaf la comanda se pare, pune politia in fata unei imense incercari. Trebuie sa afle rapid cine a plecat cu 9 tablouri de pictori celebri, 4 de patrimoniu national, din casa unei femei de 72 de ani.

… şi apoi, mare porcărie ce se întâmplă cu hoţul nostru şi jaful comandat

Cand a intrat in vila din Piatra Neamt, hotul s-a pierdut. Aproape 200 de panze, dar si alte obiecte de arta il inconjurau, asa ca n-a stiut pe ce sa puna mana, mai intai. Dupa cateva ore in care a terorizat-o pe proprietara, intrusul a plecat cu “crema” colectiei.

A legat-o cu mainile la spate pe proprietara, apoi dezorientat in fata colectiei impresionante i-a poruncit sa ii spuna ce are mai valoare. 7 ore a terorizat-o si i-a urlat ca o va ucide daca nu ii arata care sunt cele mai scumpe tablouri. [Ştirile ProTV]

Să mai punem şi “Aproape o saptamana a stat la panda din casa alaturata, parasita de proprietar” sau “Se pare ca dupa ce a dat lovitura, tanarul s-a intors la fata locului, impreuna cu un prieten pentru a afla cum merge ancheta politiei” pentru a susţine lupta Pro TV-ului împotriva logicii?

Mare minune să nu-i ştie cineva şi marca chilotului, că parcă deja prea multe se ştiu despre el fără să-l identifice totuşi.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.