“Parcarea se face pe răspunderea clienţilor”

Referitor la ce am citit la Arhi, mi-am adus aminte de cât de golani pot fi ăştia de la Metro. N-ar fi fost deranjant dacă erau golani şi atât. Problema ar fi că fix clienţii lor pot avea de suferit din cauza asta.

În urmă cu vreo 2-3 săptămâni ne-am dus cu maşina la Metro în Băneasa, am reuşit să intrăm în parcarea pentru clienţii gold, adică aia care e acoperită, ca să nu stea maşina la soare, şi stătea şi căscam eu gura la un băiat de acolo cum împinge vreo 50 sau chiar mai multe cărucioare. Câte a prins le-a pus pe toate grămadă acolo şi vreau 10 – 15 metri, undeva pe acol. El era singur şi le împingea de la spate, de la ieşirea din magazin până la intrare.

Nimic atât de ciudat până acum. Împingea unu nişte multe cărucioare. Şi cum erau multe şi grele, alea erau cam greu de controlat. Le dădea el prin parcare pe acolo şi aş fi putut pune pariu că 100 % loveşte una din vreo 2 Mercedes-uri parcate la câteva maşini dinstanta între ele.

Le-a lovit oare sau nu? Ei, nu le-a lovit. Dar a fost la MAXIM 10 centimetri de una din maşini şi apoi era să le scape în cealaltă maşină. M-am bucurat degeaba că le loveşte. S-o fi priceput el ce face acolo.

Am plecat din parcare şi … când intrăm în magazin – Parcarea se face pe răspunderea clienţilor.

PE BUNE?! Şi idiotul ăla cu cărucioarele a cui răspundere era daca n-ar fi fost ăia 10 centimetri să-l salveze?

Sau poate maidanezii din parcare erau tot răspunderea clientului, nu? Ei, ca magazin, au pretenţia să vândă fără să ofere, practic, condiţii clienţilor, că n-am văzut nici Metro care să fie în oraş ca să nu fie nevoie de maşină.

În mintea mea, CLIENŢII pot trăi fără METRO. Poate şi METRO să trăiască fără CLIENŢI?

Acum idee de hoţie. La intrare în parcare să pună foarte discret un semn cu accesul interzis, în parcare să pună astea cu parcarea pe propria răspundere şi apoi să fure maşinile oamenilor, în ideea că … “Prietene, păi e spaţiu privat aici. Acolo e semnu’ interzis, aici scrie că e pe răspunderea ta. Nu ştim unde e maşina ta chiar dacă am luat-o noi.”

Un comentariu la “Parcarea se face pe răspunderea clienţilor”

  1. In plus este plin de stalpisori pentru delimitare, iar seara nu se vad daca mergi cu spatele.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.