Ce facem când ne plictisim de animalul de casă?

Eu prefer să nu am nici un animal de casă. E amuzant o vreme, şi pentru animal şi pentru proprietar, da’ totuşi cât de mult să-i placă unui animal să stea toată ziua într-un apartament? Două-trei ore pe zi pe afară mă gândesc că nu înseamnă nimic pentru un câine.

Nu m-am gândit niciodată ce aş face dacă aş vrea să scap de câinele pe care, la început, l-am vrut eu de bună voie. Ăsta e încă un motiv pentru care nu vreau animale prin casă.

În poza de mai jos este un câine lăsat aiurea prin bloc. Câinele e cam nebun şi probabil proprietarii s-au gândit să scape de el foarte uşor. El e cam nebun din cauza vârstei, că de multe ori abia se mişca, probabil nici nu vede prea bine, că se mai dădea cu capul de uşi prin lift.

Într-o zi l-am găsit prin bloc, aştepta la uşă ca să iasă, apoi, cu altă ocazie, să intre. I-am deschis uşa şi s-a dus unde a vrut. Cu altă ocazie aştepta prin bloc în faţa liftului şi cum am ieşit din lift a intrat înăuntru. M-am gândit că nu ştie să meargă singur şi l-am scos de acolo. Până la urmă am mers şi amândoi cu liftul, a urcat cu mine şi s-a dus până în faţa uşii apartamentului unde locuiau proprietarii.

Că tot am vrut să ajung undeva cu treaba asta, aş vrea să vă mai zic să MURIŢI dacă aveţi chef să chinuiţi animalele prin apartamente şi nu îl duceţi decât la plimbări pe betoane şi asfalt. Cu ce v-au greşit câinii ca să îi ţineţi aşa izolaţi?

2 comentarii la Ce facem când ne plictisim de animalul de casă?

  1. Proprietarii acelui caine sunt niste IMBECILI. Nu te poti satura de animalul de casa! Dupa o perioada face parte din familie, e ca membru de familie cu drepturi depline :)) E ca si cum te-ai intreba, ce faci cu parintii cand ies la pensie? II duci la azi;? Doamnee… daca nu iubiti animalele, nu le mai luati in casa sa le invatati cu un anumit trai si dependende de voi ca apoi sa le abandonati pe strada!

  2. O data ce ai animal de casa, o companie de genul asta, exemplu cum ar fi un caine totusi trebuie sa-i acorzi timp asa cum ii acorzi propriului copil, proprietarii aia sunt niste distrusi, mosi/babe care s-au saturat sa aiba caine si se intampla ce se intampla :P

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.