Ţiganii, aceşti iubitori de animale

Mi se pare normal să iubeşti atât de mult animalele încât să începi să omori oamenii cu bătaia dacă le fac ceva. Ăştia doi din ştire au scăpat doar cu o bătaie luată de la ZECI de ţigani.

Şi culmea porcăriei e că, până la urmă, câinele tot a murit, chiar dacă şi-au luat doi idioţi bătaie. Să mor, aş fi crezut că asta era soluţia.

De pe forumul Softpedia:

Tiganii se ocupa cu astfel de afaceri. In trecut se aruncau ei in fata masinii tot pentru a pretinde bani.

…. sau poate şi:

O colegă de muncă a nevesti-mii a păţit-o acum vreo doi ani, venind de la Braşov spre Bucureşti, pe varinat Cheia. Într-un nuştiu ce sat, o grămadă de ţigani pe marginea drumului. Unul s-a aruncat în faţa maşinii (Matiz). Şoferul (conducea prietenul fetei) a reuşit să-l ocolească, dar tot le-au spart luneta cu o lopată sau altă unealtă domestică.

Mama lor de ‘turturele” inca , l-am lovit pe unu in zona rau famata din Turda , zona romilor , statea in fata sa nu ma lase sa trec , am turat si m-am dus pe linga la citiva centimetri da cred ca usa ce a luat-o in cap nu o va uita 7 generatii de la el .
La iesire din Brasov idem , m-au atacat pe drum punind un jaf de masina pe mijloc , credeau ca transpor bijuterii , au avut o surpiza foarte placuta cind din spate am debarcat 30 de parasutisti pe care ii duceam la Bobocu .
La Braila pe linga mal au sarit cu cutite si topoare , acolo daca nu esti de-al nu ai ce cauta , eu mergeam cu saci pentru dig sa nu le ia Dunarea casa , am dat mesaj si o brigada de interventii rapide a intevenit cu portavoce si cind au vazut arme au disparut instantaneu .

Oamenii ăştia răi, cum vorbesc nasoale despre săracii ţigani.

3 comentarii la Ţiganii, aceşti iubitori de animale

  1. daca-l iubeau asa de tare de ce l-au aruncat intr-o fantana? astia cauta cu orice pret bataie :)) le place place place

  2. Daca la PNL ar conduce adevaratul Antonescu, cu el as vota!!

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.