Crenvurştilă a înţeles că acum pe Facebook e mişcarea

Admir faptul că şi-au pus pe ambalaj adresa paginii de Facebook. Nu prea am observat branduri care să pună pe ambalaje adresele altor siteuri decât cel oficial al brandului.

crenvurstila

Dacă intraţi pe pagina lor de Facebook o să vedeţi şi ce simplu şi util interacţionează cu … fanii. Ştiu să spună şi prin ce magazine dintr-o anumită zonă se vinde muştarul lor, asta printre discuţii despre muştar şi mici. Dacă ignorăm faptul că vorbim despre un muştar, mi se pare chiar tare să poţi vorbi cu cineva care să-ţi spună exact unde le poţi găsi marfa. Asta printr-o metodă uşoară şi într-un timp relativ scurt.

6 comentarii la Crenvurştilă a înţeles că acum pe Facebook e mişcarea

  1. normal ca toata lumea se facebooceshte these days, inclusiv crenvustila :)

  2. maine poimaine ii vezi pe toti pe google+:D

  3. Deci foarte tare:))) doamne unde s-a ajuns!!:)) Ce urmeaza? tweet pe branza de la ciobani?

  4. Deci foarte tare! Nu stiu de ce criticati, oamenii stiu ce inseamna online-ul siioneaza ca atare… E o marca de mustar, sunt ferm convins, chiar si voi care cititi postul asta, cand o sa va duceti in aprozar si daca o sa vedeti Crenvustila o sa cumparati. La fel si cei 6,487 de fani ai paginii de facebook…

  5. Eu vorbeam intr-o zi pe un grup de prieteni cu niste colege despre ce locatie sa alegem intre Caru’ cu Bere si Cafe Verona si imediat mi-a aparut in dreapta un fel de sondaj cu intrebarea “Care este localul tau preferat?”, avand cele doua variante discutate de noi. :)) So, se pricep astia de la Facebook!

  6. pai i-ai dat like pe facebook daca tot s-au chinuit oamenii ??

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.