Hai să fim proşti şi cu protestele împotriva ACTA

Am putut să înţeleg că unii au ieşit în stradă ca să protesteze împotriva ACTA, era oarecum dreptul lor să fie nemulţumiţi de faptul nu mai pot fura pe internet.

Era de aşteptat ca protestele lor să se transforme într-o manifestare a prostiei şi acest lucru nu s-a lăsat aşteptat.

Ce s-au gândit ei să facă? Să protesteze în faţa barurilor din centrul vechi! Adică ei erau nişte luptători împotriva comunismului, stând în frig cu nişte steaguri, în timp ce alţii erau în baruri, la căldură. De parcă despre asta era vorba aici, cine e afară şi cine e în bar. Îmi pare rău să-i anunţ, dar oamenii din baruri nu îi pot ajuta în nici un fel şi ACTA nu depinde de ei. Totuşi, au vrut ca lumea să vadă ce bine fac ei omenirii, mergând pe la fiecare bar, în loc să se ducă, de exemplu, la Guvernul / Parlament / ceva minister, de care AR PUTEA depinde vreo chestiune legată de ACTA. Dar nu, au ales să fie proşti, dar cool, pentru că au participat la aşa ceva.

proteste ACTA
proteste ACTA

14 comentarii la Hai să fim proşti şi cu protestele împotriva ACTA

  1. This extremely funny joke was blocked by ACTA!

  2. Ce-ai cu ei? esti de acord cu ACTA? huaaa

  3. Vreau sa se termine odata cu jegul asta de pe net.

  4. Mai intai informeaza-te, apoi emite opinii. Nu e vorba doar despre furt. Miza e mult mai mare.

    Spre exemplu urmareste asta:

    http://www.youtube.com/watch?v=O3JZ4dC5OXc&feature=player_embedded

    apoi, daca iti schimbi opinia (si sper ca da) ar fi bine sa stergi acest articol, care nu iti face cinste. Multumesc.

  5. In ACTA nu este vorba numai despre faptul ca nu mai pot unii fura de pe internet, si despre faptul ca nu ar mai exista “dreptul la viata privata”. Ti-ar conveni sa vada orice neam de prost ce faci tu in timpul tau liber, cu cine vorbesti, ce plati faci online, ce cumperi de pe internet, ce culoare ai la chiloti?? Mai gandeste-te! oamenii aia care erau in baruri, daca au reusit sa-si miste fundul afara din casa ca sa ajunga in bar puteau sa stea 10 minute afara sa protesteze pasnic impotriva ACTA!

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.