Haywire (2011) – probabil cel mai prost film din lume

L-am văzut în primele zile de după lansare şi trebuie să recunosc că mi-a părut tare rău. Nici n-am pomenit că am fost să-l văd, ca să nu mă fac de ruşine pe undeva cum că m-aş duce la aşa filme. Încă mă simt prost faţă de mine că am văzut aşa ceva. E “ceva”, că nu orice porcărie filmată şi pusă pe ecran e automat “film”.

Şi care-i treaba mai exact? Am văzut zilele trecute pe siteurile de specialitate o varianta CAM a filmului Haywire şi m-am gândit că aşa ceva nu se poate. Trebuie să avertizez lumea că va pierde timpul cu un film nasol care se vede prost. Şi trebuie să-i avertizez cu riscul de a mă face de râs că am fost să-l văd. Pe ruşinea mea, practic. Chiar mai multă pierdere de timp decât la un film prost care măcar se vede bine.

Nu-mi imaginez cum i-au forţat pe Antonio Banderas, Michael Fassbender, Michael Douglas sau Channing Tatum să apară în aşa ceva. Nu există să apari în Inglourious Basterds şi apoi într-o mizerie de film la care toată lumea din sală râde de cât de penibile sunt unele faze.

Evitaţi Haywire. Este slab şi plictisitor. Nu o să insist în detalii ca să nu pară minciună, de parcă aş vrea să vă conving să faceţi ceva ce nu vreţi. Chiar e varză şi trebuie să-l rataţi. Atât.

6 comentarii la Haywire (2011) – probabil cel mai prost film din lume

  1. deci drede-ma iti multumesc pt acest articol…mai atentionat la timp..pe ca si eu era sa merg dak nu citeam articolul tau la filmul acesta si cu preteni..plus k l-am recomandat eu..aqm voi inventa o scuza:)

  2. Atata reclama negativa i-ai facut ca voi fi nevoit sa vad cat e de prost. Revin cu parerea mea dupa ce il vad :))

  3. tare curioasa sunt sa vad cat de prost e….am sa revin cu un com pe urma

  4. eu amincredere in tine si nu ma voi uita;)

  5. n’am auzit nici un comentariu despre el pana acum

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.