CFR: Premiul Nobel pentru precizie

De obicei scriu doar chestii nasoale despre CFR, nu că aş fi vrut în special asta, numai că nu-mi inspirau nimic mai bun niciodată. Rar se întâmpla să nu o dea CFR de gard cu ceva.

CFR

Aş cam putea zice că întreg CFR-ul funcţionează după o singură regulă (sau motto): Niciodată la timp.

Ieri s-a întâmplat imposibilul. Încă nu sunt sigur dacă au umblat ăştia cumva la ceasurile mele (de pe telefon şi de pe mână) sau chiar a ajuns trenul mai devreme în gară după mai bine de 250 de km parcurşi.

Sunt două variante la fel de probabile, ori ăştia au modificat cumva timpul (timpul fizic, gen), astfel încăt să pară că trenul a ajuns la timp mai devreme, ori trenul chiar a ajuns …. cu 5 minute mai devreme. Deci mai devreme, nu la fix, nu mai târziu!

Dacă nu l-au dat pe directorul CFR afară când a vorbit mizerii după ce trenurile au rămas zile întregi pe arătură (în special pentru partea cu cerutul banilor pentru timpul petrecut în tren cât timp acesta era în înterziere) atunci acum este momentul să se facă nişte concedieri grave pentru că strică renumele câştigat cu greu de CFR şi se pare că oricum se descurcă prea bine cu atâţia oameni. Poate ar ajunge fix la timp dacă “ar juca” în mai puţini oameni.

 

4 comentarii la CFR: Premiul Nobel pentru precizie

  1. Io am ajuns de multe ori cu 5-10 min inainte … ;-P Bucuresti sux :P

  2. Ai de capul meu, iar ai beut inainte de a scrie articolu’.
    Zi si tu: “Aş cam putea zice că întreg CFR-ul funcţia după o singură regulă (sau motto): Niciodată la timp.”

  3. Pai cum mei, CFR functia ??????? Mai citeste o data.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.