Caută şi câştigă cu Orange

Orange România a lansat cu câteva zile în urmă un nou concurs, Caută şi Câştigă.

Cam care e ideea ? Orange şi-a ales o listă de situri partenere pe care a ascuns nişte obiecte. De fapt nu sunt ascunse, că sunt cam la vedere, dar … obiectele astea apar foarte foarte rar. Pentru fiecare obiect găsit primeşti 1 punct.

La ce ajută punctele ? Păi … câte puncte ai la atâtea trageri la sorţi participi, că premiile nu se dau celui care are cele mai multe puncte, ci celui care a ieşit la tragerea la sorţi. Deci 1 obiect = 1 şansă.

Pare interesant concursul, dar când ne gândim că de fapt concursul ăsta e doar pentru a genera nişte trafic, afişări şi timp mediu petrecut de un vizitator pe site începe să devină nasol.

De curiozitate m-am înscris şi eu la concursul ăsta, am navigat pe câteva situri minute bune. După vreo 10-15 minute am găsit un obiect, o cască. Mă gândesc că treaba asta cu apariţia obiectele să nu fie manevră, adică să apară un obiect doar dacă ai stat nu ştiu cât timp pe o pagină, ai intrat pe un număr mare de pagini şi ai făcut o grămadă de afişări. Deci nu cred că la prima vizită pe un site partener sare obiectul ascuns în faţa ta.

Cine crede că are timp de pierdut să încerce să găsească nişte obiecte de alea, eu mai aştept şi alte teorii despre concursul portocaliu.

4 comentarii la Caută şi câştigă cu Orange

 1. obiectele au locatiile lor specifice. nu conteaza de cate ori ai intrat inainte pe site. Se stie ca totul e pentru trafic ;)

  imoka a postat ultima oară pe blog: cum se masoara succesul blogului tau

 2. Neah… e clar concurs nesimţit.
  Mai bine la concursul de poze decât la ăsta, dacă nu s-au terminat înscrierile.

  Doro a postat ultima oară pe blog: De ce nu vom mânca niciodată bine în oraş

 3. eu am intrat pe Cinemagia si mi-a aparut instant un obiect de colectat, o pereche de ochelari, dar asta a fost primul si ultimul obiect pe care l-am gasit; oricum ramane ideea de trafic artificial…

  Concursuri si premii online a postat ultima oară pe blog: Castiga un laptop HP Pavilion

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.