Telefon cu 800 MHZ

Şi cu asta a cam depăşit iPhone-ul, la procesor cel puţin. Cu toate că procesorul e foarte puternic, pentru un telefon mobil, faptul că are doar 128 MB Ram s-ar putea să îl încurce puţin la rularea de mai multe aplicaţii. Am observat că majoritatea PDA-urilor cu procesor puternic au rami puţini şi invers, o fi având o logică, dar mi se pare cam … naşpa.

Noul Asus, P565, aparent are tot ceea ce îi trebuie, dar dacă îl comparăm cu un HTC Touch Diamond atunci i-am descoperi multe lipsuri. Nu apar nicăieri detalii despre ecran, doar numărul de culori, rezoluţia şi dimensiunile, probabil că e un touchscreen obişnuit, ceea ce e naşpa. Apoi este 3G-ul doar de 3.6 mbps, conexiunea USB 1.1, cam veche şi lentă, şi lipseşte radioul.

Specificaţiile tehnice ale telefonului le găsiţi aici.

Ăia 800 MHZ cred că sunt pentru prosteală, ca să fure ochii eventualilor doritori. Nu înţeleg ce rost are să scoţi un produs nou care pare ok, dar să fie mai slab decât multe alte produse de pe piaţă.

2 comentarii la Telefon cu 800 MHZ

  1. faptul ca e cel mai rapid mobil PDA din lume nu iti ajunge ? adica pana mea … a fost de ajuns chestia asta ca sa rupa gura targului .. :D no sa gasesti niciodata chestii relativ recent aparute (Diferite) dezvoltate pe o aceeasi “inventie” ..
    De exemplu pe pda-ul asta sa vrei si usb 3.0 sau na …si restu ce ai mai zis tu ca nu e ok ..
    Adica daca ar mai folosi si toate astea .. .ar urcaaa pretuu .. iti dai seama .. si n-ar fi foarte ok ptr ei ..
    Iti dai seama ca mai incolo o sa faca si chestia asta ..da pana una alta eu zic ca au facut totusi o afacere relativ bunicica..

    Intradevar spargea stilu daca avea tot ce ai zis tu doar ca ei au vrut sa aiba o chestie mai buna ca iPhone sau alte chestii (ca e greu cum ziceam sa le ai pe toate mult mai bune :d…cel putin nu acum dupa putin timp de la aparitia lor) astfel ca lumea sa aiba o chestie pe care sa se bazeze daca ar alege asta in locul unui iphone de ex (na ca creca am scris mai mult ca tine in post =) )

  2. @Tamias: e cel mai rapid cand ruleaza 1 program si la 2 mai mari moare.

    Totusi USB 1.1 in el ? Adica ai cel mai smecher procesor in el da` apoi te chinui sa ii faci un update sau sa transferi ceva pentru ca usb 1.1 e cam lent.

    Pretul ? E telefon business, adica pentru oamenii cu bani.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.