Esoteric Agenda (2008)

E un documentar foarte asemănător cu Zeitgeist, poate doar mai puțin popular. A apărut cândva pe la sfârșitul lui 2008, însă eu nu am apucat să-l văd decât acum puțin timp.

După cum am zis, se aseamănă foarte mult cu Zeitgeist și tratează în mare parte aceleași subiecte sau subiecte de același gen. Cantitatea de adevăr din film nu prea putem să o decidem noi, se poate să fie totul adevărat, se poate să nu fie totul adevărat, dar să fie destul adevăr, și se poate să nu fie nimic adevărat de acolo și totul să fie o chestie făcută la mișto, ca să își bată joc de creierii noștri. Eu merg pe varianta de mijoloc, ceva adevărat și ceva vrăjeală, însă destul adevăr încât să ne intereseze.

Lucruri despre care s-a vorbit și care par a fi destul de importante:

  • aspartamul – mai multe informații aici; la fel de ușor putem să o numim și otravă. parcă asta e și substanța care face posibilă superba reacție dintre Cola și Mentos.
  • agenda 21 – mai multe informații aici; i se mai zice și Dezvoltare Durabilă, adică un Pământ cu doar 500 de milioane de oameni, adică cu peste 90% mai puțini decât acum. Și asta destul de curând.
  • noua ordine modială – mai multe informații aici; acum cu criza asta se pare că ne apropiem destul de mult de așa ceva sau cel puțin va fi posibilă treaba asta destul de curând.
  • codex alimentarius – mai multe informații aici; asta ar fi doar o cale pentru Dezvoltarea Durabilă și noua ordine modială.
  • fluorizarea apei – mai multe informații aici; încă o metodă de a ne omorî încet și sigur.
  • amero – mai multe informații aici; asta e mai mult cu SUA, Mexic și Canada.Posibil să nu intereseze așa mult.



2 comentarii la Esoteric Agenda (2008)

  1. Ma bucur sa vad ca lumea incepe sa deschida ochii si sa vada ce se intampla de fapt in lume. Tot ce se spune in acest film-documentar este 100% adevar, ba chiar mai mult, de accea te sfatuiesc sa te uiti si la Ingerul Digital.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.