Terminator Salvation (2009)

Nu știu exact cum să zic, dar nu prea e nimic de lăudat în filmul ăsta. Da, e ok, e un film decent care continuă ce s-a început acum 25 de ani, cu primul Terminator, și cam atât. Având în spate o poveste bună și câteva filme care parcă îl anticipau pe ăsta ar fi fost chiar culmea să îl bage în gard. Cum să zic, a avut câteva avantaje, e ca și cum ar fi început notarea lui de la 10 și s-ar fi scăzut puncte pentru greșeli, nu începea notarea de la 2 și se puneau puncte pe ce era bun.

Nota 7 de pe IMDB mi se pare ok, cam atât merită. Totuși, suntem în 2009, lumea mai vrea filme cu un pic de poveste la care să zică ” AAaaaa ?! “, nu doar efecte speciale, că astea sunt ușor de făcut acum. Nu zic că e de căcat povestea din film, e ok … merge, dar e aproape simplă și fără surprize.

Mi-au plăcut totuși moto-terminatorii ăia, păreau mult mai inteligenți și mai rapizi, ca gândire, decât restul terminatorilor cu cheafa lată. Păcat că apar prea puțin ăștia micii.

Și dacă tot le luați de pe net atunci așteptați o variantă cu un sunet excelent, că ăla merită auzit.

2 comentarii la Terminator Salvation (2009)

  1. Mi-a placut, finalul e cam sumbru desi supravietuieste. E clar ca o sa fie si o continuare deoarece reteaua e intinsa pe toata planeta.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.