Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)

Ar trebui să revăd acum şi cele două părţi de dinainte ca să pot zice dacă Ice Age 3 e peste sau sub nivelul lor, însă n-aş crede că ar putea fi sub nivelul acelora. Nu că ar fi cele de dinainte slabe, dar seria Ice Age e cumva constantă. Asta e chiar bine, măcar ştim că nu urmează să avem parte de vreo surpriză şi să dăm peste o animaţie de mâna a doua, cu speranţa că vedem cine ştie ce mare operă de artă.

Manny, Ellie, Diego, Eddie şi Crash (mamuţii, smilodonul şi cei doi dihori) pleacă în căutarea lui Sid (leneşul), care a fost răpit de un dinozaur căruia îi luase ouăle (din care au ieşit pui), şi aşa ajung să descopere o lume a dinozaurilor. Ciudat e că lumea aia a dinozaurilor era foarte aproape de ei, chiar sub ei, sub gheaţa pe care aceştia trăiau. În lumea dinozaurilor se întâlnesc cu Buck, un alt dihor, dar ceva mai şmecher şi mai englez, cu ajutorul căruia reuşesc să-l salveze pe Sid. Buck trăia alături de dinozauri de mult timp şi avea un prieten dinozaur, cel mai mare, cu care se tot răfuia şi căruia îi spune Rusty. Manny, Ellie, Diego, Eddie, Crash şi Sid l-au invitat în locul de unde a plecat şi el cândva, să fie alături de ei, dar când şi-a dat seama că Rusty nu e mort, Buck s-a întors la dinozaurii lui. Da, era nebun.

Mi-ar fi plăcut şi mai mult dacă ar fi avut mai puţine scene d-alea pline de sentimente şi emoţii, dar nu puteau să lipsească. Bine măcar că n-a fost scena care e prin toate animaţiile, când se pun toţi şi cântă şi dansează muuulte minute.

Vai, era să uit de Scrat şi Scratte (veveriţele alea două). La început se bate ei pe ghindă aia, dar ajung până la urmă să fie loveri şi uită amândoi de ghindă. Era şmecheră Scratte şi l-a făcut pe Scrat. Da’ cum Scrat fuge de atâta timp după ghindă, o lasă până la urmă pe Scratte şi tot după ghindă se duce … chiar dacă nu reuşeşte să o păstreze destul timp.



Detalii: Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)/Ice Age 3 – Epoca de gheata 3: Aparitia dinozaurilor (2009).

8 comentarii la Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)

  1. Deci dami voie sa iti zic ca am vzut filmul in 3D … si isi merita toti banii desi am dat 16,5 lei pe bilet … dar am ras de toti banii … Meirta vazut la cinema 3D …

  2. chiar merita vazut, este foarte funny si uitate si la celelalte doua daca nu ai facuto pana acuma

  3. Pentru mine e cea mai tare serie de animatie. Am ras la fiecare ca broasca la inundatie.

  4. @Andi … tare afirmatia :)) … dar cea mai tare faza din tot filmu e cand inhaleaza Heliu (sau gaz de ras) si vorbesc asa subtire … la aia chiar mam spart de ras … :D

  5. Foarte tare trailerul, abea astept sa vad filmul. De fapt foarte tari trailerele ca sunt mai multe … Inca mai e loc de filme bune. . Sper sa vina la anul si Ice Age 4!

  6. Foarte tare filmul inclusiv Sid, care practic a fost personajul principal si nu Scrat. Personaje noi gen Scratte si “sosia” macho lui Sid au fost deliciul salii.

  7. e mai slabut decat precedentele. prea putine replici “quotable”

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.