G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

Ştiu că nu e cel mai impresionant film din ultima vreme, da’ se face cumva că mi-a plăcut destul de mult. Da, nu e realist deloc, prea mult SF de neam prost, şi totuşi e destul de amuzant, de parcă ar fi nişte desene animate clasice.

G.I. Joe, adică Global Integrated Joint Operating Entity, este o echipă militară secretă care intervine atunci când nimeni nu mai poate face şi ei nu au voie să dea greş niciodată. Ultima lor misiune e … să salveze lumea, normal. Un anume McCullen realizează nişte rachete încărcate cu nanoboţi care “mănâncă” tot până în momentul în care sunt opriţi … cu o telecomandă. Destul de harnici nanoboţii ăştia, au devorat Turnul Eiffel în câteva secunde, şi mai sunt în stare de multe alte chestii.

Încă ceva în legătură cu filmul ăsta, rolurile nu par să se potrivească deloc cu actorii. Cel mai bun exemplu pentru ceea ce zic este Marlon Wayans, adică acesta d-aici. Nu ştiu dacă e chiar un lucru rău nepotrivirea asta, era doar o observaţie.

IMDB: G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)
CinemaRx: G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei (2009)

2 comentarii la G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

  1. nu am vazut filmul, dar mi-a fost recomandat de multe persoane…cica merita sa fie vazut :)

  2. Sincer sa-ti zic mie mi-a placut foarte mult filmul:P…iar ca si SF zic eu ca efectele au fost cat de cat bunicele, fata de alte SF-uri care zici ca le-au facut in spatele blocului.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.