Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Deja e inutil să-l mai laud. L-am văzut, mi-a plăcut şi aia e. Gen, care erau şansele să nu-mi placă un film din seria Pirații din Caraibe, nu?

Aşteptăm partea a 5-a a Piraţilor din Caraibe, care e foarte probabil să apară, asta fiindcă s-a terminat cam în … coadă de peşte partea asta. Coadă de peşte, adică fără vreo finalitate concretă, deci fără nici o legătură cu sirenele, chiar dacă aş fi avut câteva idei şi despre ele. Poate vi le zic când ne mutăm pe un site mai mult decât porno.

Între timp, “Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi” ajung şi la un record.

8 comentarii la Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

  1. Mi-a placut mai mult primul, asta e asa si asa :( cam infantil

  2. inca nu l-am vazut dar am auzit de la unii ca nu ar fi cine stie ce.

  3. Filmul este foarte bun, dar sunt prea putine efecte 3D in el. Nu cred ca sunt mai mult de 5 efecte, asa ca daca il vazi acasa nu piezi nimic. Are cele mai mari incasari din Romania.

  4. Mda…. Ma obliga teniescu sa imi dau cu parerea,cica vrea parerea unui profesionist…!

    A fost frumos filmul, aceeasi impresie am avut-o si eu (“pantofi sport online” (banuiesc ca nu vinzi numai marca Adidas ca sa spui “adidasi online”,nu? )).
    A fost amuzat (si ca sa citez un mare om roman), da nu prea. Vreau sa spun ca fost mai putin amuzant decat celelate serii (parerea mea, nu ma judecati, nu aruncati cu pietre :-s,si asa ma doare in cot,de guvernul boc.).
    Eu am vazut filmul la cinema, sa manance si oamenii aia o paine. Un Bilet la un film bun nu este prea scump, “jos pirateria!!!”

    Moralaaa……. nu exista.

  5. Am zis la cinema?! Imi cer scuze, era: la cineva :P ;))
    NU serios,am fost chiar la avampremiera in sun plazza si daca vrei sa te faci si tu cu o pereche de oculari 3D, moca! Fugi Acolo!!! Ocularii raman la client, cel putin asa a fost in ultimele 2 saptamani.

  6. Pai poti pt ca este acelasi cinema ca si in sun plazza :P da eu am impresia ca nu, nici o data nu am vazut pe careva sa plece cu ei de acolo

  7. Toti s-au plans ca e slab, ca nu e captivant, ca nu isi merita numele, ca nuf ace dreptate celor dinainte , ca nu, ca nu, ca nu .. Tare curios m-a facut filmul. Nu eram mare fan al acestei serii nici inainte, dar erau vizionabile.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.