Un bancomat calumea se poate ?

Ieri a fost a doua oară când m-am supărat rău pe un bancomat de la Raiffeisen, prima oară m-a enervat tot de asta. Oricum, cred că nu e vina bucaţilor de tablă sau a cipurilor din bancomat, ci a idioţilor care nu sunt în stare să-l facă util.

Îmi trebuiau nişte bani şi m-am dus aici la Piaţa Titan să-i scot de pe card, aici cred că apare problema, eu vroiam să scot bani şi el nu vroia să dea bani. Ajung la bancomat, mă uit la el … el la mine, şi zice să-mi ridic cardul. Nu se vedea nici un card băgat, dau totuşi cu mâna pe acolo ca să scot daca era totuşi ceva şi atunci se răzgândeşte, îmi zice să bag cardul. Hai bă că merge, e bun bancomatul. Bag cardul şi … nimic. Reclamele alea mergeau în continuarea la fel cum mergeau şi până să ajung eu la el. Vai, m-am enervat deja, adio scos bani de pe card şi adio card.

Stau câteva minute în faţa lui, mă uit la reclamele alea, îl înjur şi mă gândesc să îi sun şi pe oamenii de la Raiffeisen, să îi întreb de mamă. Până să scriu numărul de telefon care apărea tot câte 2  secunde la fiecare 20 bancomatul a zis ” Hai gata cu gluma … ” şi m-a întrebat în ce limbă vreau să scot banii. Până aici a fost mai greu, de aici totul ok.

Data viitoare oare ce surpriză îmi pregăteşte ? Nici nu vreau să mă gândesc.

2 comentarii la Un bancomat calumea se poate ?

  1. Si eu mai scot cateodata de la Raiffeisen, pentru ca e mai aproape decat ING si dureaza o gramada pana isi da seama ca am introdus cardul.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.