Vai, nu vrea bani

Pun pariu că nu ştia nimeni despre Ramona Gabor că ea e o fată serioasă şi că n-o interesează banii.

Ramona Gabor nu renunta la haine nici dupa cele trei operatii estetice suferite la sfarsitul anului trecut. Spre dezamagirea barbatilor, sora Monicai Columbeanu nu va ingrosa randul vedetelor care se dezbraca pentru bani si faima in revistele dedicate sexului tare.

Ramon a declinat de doua ori oferta de a poza pentru “Playboy”. Anul trecut, la putin timp de la debutul ei pe sticla (in show-ul lui Dan Capatos), bruneta a atras imediat atentia celebrei reviste pentru barbati, care i-a propus un pictorial incendiar. Desi oferta primita i-a sporit increderea in calitatile fizice, Ramona Gabor a refuzat-o fara sa stea pe ganduri. La acea vreme, carcotasii au pus refuzul ei pe seama nemultumirilor legate de anumite parti ale corpului. Luna trecuta insa, sora Monicai Columbeanu a fost din nou contactata in vederea unei sedinte foto.
“Nu am dat importanta ofertelor. Am refuzat sa pozez in “Playboy” inainte sa ma operez. Nu mi-am pus silicoane ca sa pozez in revista respectiva. Si a doua oara cand m-au sunat, in ianuarie, le-am spun un “nu” categoric, fara sa ma intereseze suma sau alte detalii”, ne-a declarat Ramona Gabor.
Din surse neoficiale am aflat ca onorariul pentru un astfel de pictorial este cotat intre 2.000 si 3.000 de euro.

Din Cancan.

Vai, ce fiţe, e nu se dezbracă mă pentru bani. A făcut destule pentru bani sor-sa ca să nu trebuiască să facă şi ea … sau cine ştie, poate a fost şi ea prostituată, dar una mai discretă.

Da’ când te plimbi în chiloţi pe o scenă, ce faci făi ? Nu e cam tot aia ? Tot cu haine puţine pe tine faci banii, bărbaţii te privesc la fel şi ai ajuns pe scena aia că eşti o bună (artificială) şi toţi vor să ţi-o dea precum gagicilor din Playboy.

Da’ totuşi, dacă te crezi frumoasă şi oricum lumea te ştie îmbrăcată cu chiloţi, în mare parte a timpului, atunci de ce refuzi să îţi dai chiloţeii jos ? Urăto ! Ţi-e ruşine de tine !

4 comentarii la Vai, nu vrea bani

  1. Eu n-aş pune egal între a prezenta lenjerie intimă şi a poza goală. Mergem mai departe cu raţionamentul, şi încurajăm şi filmarea în filme pentru adulţi.

    E o demarcaţie, fină poate, între două acţiuni. A poza goală e trecerea la nivelul următor.

    Eu nu văd nimic indecent în a prezenta lenjerie intimă.

  2. stii care`i faza..daca privesti la pictoriale precum andreea banica parca si andreea balan iti dai seama ca mare lucru nu arata..
    puteau sa faca si cu ea acelasi lucru..
    oricum, la valoarea ei mi se pare putin 3000 euro..

  3. 3000 euroi .. slabutz ..

  4. Sunt 3000 de Euro pentru un pictorial. Dureaza cel mult o zi, si nu e tocmai extrem de dificil si solicitant.

    Stiti multi oameni care castiga 3.000 de euro pe zi? :D

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.