Păi până când ?

În fiecare zi primesc 2-3 emailuri cu porcăria asta de scam cu Raiiffeisen, în ultimele 2 saptămâni nu cred că a fost zi să nu primesc, doar că le-am tot şters, nu credeam că o să ţină mizeria asta atâta.
Mă gândesc că totuşi ar trebui să fie cineva care chiar să se ocupe de fraudele asta de pe net, că până la urmă se întâmplă nişte chestii serioase aici, dar pe cine interezează ? Ăştia care fac aşa ceva nu se opresc la emailuri, evident. După ce fac rost de datele de care au ei nevoie pun frumos în funcţiune MSR-ul din doate şi clonează cardurile. Ce urmează ? Scos banilor de pe cardurile furate.

Că tot e vorba despre porcăriile de pe net. Pe Cioacă au vrut să-l lege doar pentru că a violat corespondenţa Elodiei aka emailul. Păi era simplu să-l acuze, că ştiau pe cine, dar la asta cu cardurile pe cine ? Că nu s-a obosit nimeni să îi găsescă.

Da’ oare pe ăştia ( unu, doi, trei ) care vindeau MSR-uri şi carduri blank pe internet i-a băgat cineva în seamă ? Că sigur erau şi ei în afacerile dubioase cu carduri.

Un comentariu la Păi până când ?

  1. Raiiffeisen pierde enorm la capitolul imagine pe spinarea hackerilor (de fapt se cheamă carderi).

    Şi da, ai dreptate, pe nimeni nu interesează asta.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.