Hai să avem toţi la fel

Se dă un grup de cocalari. Ce vor face ei când se duc cu grupul la cumpărături ? Inevitabil, îşi vor cumpăra produse la fel sau cât mai asemănătoare. De obicei nu contează ce cumpără, toate vor fi identice sau foarte asemănătoare fie că sunt haine, telefoane, chiloţi, şosete sau adidaşi, ba chiar şi maşini.

Cel mai des se întâmplă să văd cocalari îmbrăcaţi la fel, de parcă sunt fraţi gemeni şi i-a îmbrăcat mă-sa cu forţa. Recent am văzut că treaba asta cu ” să ne luăm toţi la fel ” a ajuns la un alt nivel, acum au şi maşini identice. Acum câteva zile am văzut un grup de cocalari şi cocălăriţe cum se dădeau ei în nişte Opel-uri decapotate. Era soare afară, dar eu încă eram cu geaca pe mine, nu ştiu cât de cald le-o fi fost lor în maşina decapotată. Dar ce contează, fiţele sunt de nepreţuit. Alţi cocalari, dar din rasa NFS ( care s-au jucat Need for Speed şi au zis ” vreau şi eu ” ) i-am văzut că faceau raliuri cu nişte Ford Focusuri albastre cu geamuri fumurii, trase parcă la indigo.

De fapt, din partea mea să se îmbrace toţi la fel, dar ce-o zice unul cu puţin creier în capul ăla gol ? Ia uite-i şi pe idioţii ăştia, n-au nici măcar atâta imaginaţie să se îmbrace. Să se îmbrace, nu să se îmbrace bine. Poţi avea oare aşteptări mari de la nişte oameni care îşi bat capul toţi grămadă ca să găsească un stil vestimentar ?

Mă gândesc că îmi scapă mie ceva. Foarte serios, dacă poate explica cineva altcumva ideea de mai sus atunci să îmi zică şi mie, măcar să nu mor cu o impresie aşa proastă despre cocalari.

2 comentarii la Hai să avem toţi la fel

  1. Efectul de turma! Ai mare dreptate, iar comentarii aduse la adresa lor ar mai fi multe, dar la ce bun sa le acordam atata importanta?Parerea mea e ca se simt lipsiti de personalitate,iar vestimentatia si accesoriile sunt folosite pentru a iesi si ei cumva in evidenta.
    Hidoasa specie!

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.