IE6 până în 2014

Microsoft has underlined support for its Internet Explorer 6 web browser, despite acknowledging its flaws.

The software giant said it would support IE6 until 2014 – four years beyond the original deadline.

Critics – some of which have started an online campaign – want the eight-year-old browser mothballed because they claim it slows the online experience.

“Friends do not let friends use IE6,” said Amy Barzdukas, Microsoft’s general manager for Internet Explorer.

Sursa: BBC

În următorii 5 ani vom mai avea parte de IE6?! Până în 2014 IE6?! Păi nici nu pot să îmi imaginez ce browsere web o să fie peste 5 ani şi Microsoft mai vrea să ofere suport pentru porcăria aia până în 2014? Sincer, eu nu sunt de acord cu nici un Internet Explorer. Cum dau de un calculator cum pun un Firefox sau un Chrome şi încerc să ascund cât mai bine Internet Explorer.

La urma urmei mizeria asta cu IE6 se împarte undeva între utilizatorii care nu vor să treacă mai departe şi Microsoft, probabil că nu îi poate lăsa cu buza umflată pe săracii utilizatori. Asta e, trebuie să intre şi viruşii pe undeva, nu?

3 comentarii la IE6 până în 2014

  1. eu niciodata nu folosesc internet explorer . Cel eu mozzila firefox . Asa ca pe mine nu ma deranjeaza stirea :) numa ca ei o sa aiba de pierdut

  2. Am experimentat si eu alte browsere dar sincer nu se compara nici unul cu IE,ba se blokau ba deschideau prea greu paginile,nu stiu ce sa zic,dar mie tot asta imi place pt pur si simplu merge cel mai bine,si asta pe testate!

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.