Câtă prostie la Raiffeisen când e vorba de PIN-uri şi carduri

Chiar dacă nu mă pricep eu la bănci şi sisteme de ale lor, aproape m-am convins că nici ei n-au prea înţeles cu ce se mănâncă.

În ultimul an, fără să urmăresc speciala treaba asta, am observat că Raiffeisen a făcut câteva modificări la bancomantele lor, modificări care erau pe cât de dese pe atât de proaste.

La început era cam aşa, aleg limba -> bag PIN-ul -> fac ce vreau pe acolo, apoi au modificat treaba, aleg limba -> bag PIN-ul -> fac o singură chestie şi marş acasă, îmi dădea cardul fără să mă întrebe dacă mai vreau să fac ceva, pe urmă au zis că nici aşa nu e bine, au schimbat în limba -> aleg ce vreau să fac -> PIN -> fac ce vroiam să fac -> şi în caz că mai vreau ceva iar PIN, ca idee trebuia să bag PIN-ul pentru fiecare operaţie, adică destul de subtil, puteau să mă ghicească şi orbii cu PIN-ul dacă trebuie să-l bag de 3-4 ori.

Zilele trecute mi-am dat seama că cine a gândit logica asta cu cardurile şi cu PIN-ul cam băune de câtă prostie are în cap.

N-am fost pe fază şi nu prea am observat că a expirat cardul decât după ce a expirat, încercând să-l folosesc. Acum e irelevand că am fost bolovan. Cum m-am dus eu aşa la bancomat, se întâmplă în felul următor: bag cardul, mă gândesc exact ce să fac şi până la urmă cică să verific ce mai e pe el, Interogare sold, bag PIN-ul şi hop cu surpriza, CARD EXPIRAT.

Păi bă, VOI SUNTEŢI RETARDAŢI? Cât de bou a fost ăla care s-a gândit că nu poate să-mi spună bancomatul că mi-a expirat cardul decât DUPĂ îi zic ce vreau să fac şi după ce bag PIN-ul. Nu e nici un secret când expiră cardurile, scrie pe ele. Dacă mi-l fura cineva sigur nu avea nevoie de PIN ca să îi spună bancomatul că e expirat.

IDIOŢILOR, care aveţi voi muzică pe site-ul unei bănci.

4 comentarii la Câtă prostie la Raiffeisen când e vorba de PIN-uri şi carduri

  1. Da, mie-mi place cand imi cere cat vreau sa retrag, si de-abia dupa ma pune sa bag pinul…

  2. Bag seama ca si la BCR este tot cam atat prostie, bine.. nu chiar atat, pt ca nu poti face mai nimic pana nu bagi pinul.
    La ei treaba sta cam asa. Bagi cardul -> limba -> pin si apoi faci un sparc de baba. Dupa asta,ti-se cere pinul iara. Adica dupa fiecare tranzactie sau ce faci tu pe acolo ti-se cere pinul.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.