Prăjitură stricată de la Cofetăria Opera

Au trecut lejer două luni de când s-a întâmplat asta. Am amânat puţin postarea ca să îşi facă omul ordine prin afacere. Le-am (plural, gen) semnalat atunci mizeria şi acum trebuie să povestim şi cum s-a întâmplat.

Prăjitura de la Cofetăria Opera

Prăjitura stricată despre care vorbim era profiterol. Am cumpărat două de la Cofetăria Opera din AFI Palace Cotroceni şi am tăiat-o repede spre casă. Coborâsem din maşină chiar la intrarea din spatele mall-ului, chiar lângă parcare, şi tot acolo am şi urcat înapoi în maşină. Apoi din maşină şi până sus a fost vorba de nici 5 minute de stat afară. Asta ca să nu existe vreun dubiu că prăjitura s-a stricat cât le-am cărat dintr-un loc în altul.

Din cele două prăjituri am avut norocul s-o nimeresc eu pe aia bună. A mea a fost bună, cealaltă era stricată. Diferenţa dintre cele două era evidentă. Prăjitura care părea să fie stricată avea o cremă atâta de amară şi de rea că mi se face scârbă doar când îmi aduc acum aminte. A trebuit să o gust ca să ne dăm seama dacă e stricată sau nu, că totuşi nu puţea, nu ajunsese la stadiul ăla încă.

Reclamaţiile

La Cofetăria Opera e puţin mai dificil până faci rost de un număr de telefon al unei persoane cu o funcţie de conducere ceva mai importantă. Sau care să răspundă la telefon. Totuşi, dacă insistaţi la numărul de telefon de pe fundul cutiilor, adică numărul de telefon al sediului din Vitan Mall, se poate obţine un număr de telefon util. Al doilea, al treilea număr pe care vi-l dă o să fie bun.

Până la urmă dăm de un anume cineva care ar fi fost managerul de la Cofetăria Opera. I se explică toată situaţia cu cumpăratul prăjiturilor, una stricată şi una bună, că dacă era să dăm copilului mic din prăjitură sigur se ajungea la ceva nasol şi că, de fapt, vrem doar prăjitura pe care am dat banii să fie … comestibilă.

Soluţia

Managerul a încercat să vină cu o soluţie simplă. Să mergem NOI până în AFI ca să primim o prăjitură bună. Adică încă un drum pentru prăjitura deja plătită, ca şi cum ar fi fost vina noastră că am cumpărat de la ei. O soluţie cam proastă.

Sunatul la manager s-a întâmplat pe la ora 4-5 şi în cele din urmă a promis că revine cu un telefon pe la un 7-8. Aşa s-a şi întâmplat. A sunat ca avea nevoie de adresă, ca să vină să vadă prăjitura stricată şi să aducă altele.

A venit, şi-a primit prăjitura stricată, a confirmat că profiterolul chiar e stricat şi ne-a dat 3 prăjituri FOARTE PROASPETE, care păreau a fi făcute de maxim 1-2 ore.

Cofetăria Opera
Cofetăria Opera

Cam ăla era profiterolul stricat şi cele 3 prăjituri aduse de domnu’ şef. Nu se înţelege din poză că e stricată, dar nici nu putem face nimic mai mult de atât pe internet.

Dacă vă întrebaţi de ce a fost atât de cooperant şi dispus să se deplaseze până în Drumul Taberei cu nişte prăjituri, răspunsul e foarte simplu: nu era român, era grec. Şi a scăpat mai ieftin decât dacă făceam plângere la OPC.

Sper să nu se înţeleagă greşit, doar v-am prezentat ce s-a întâmplat, cu părţile bune şi rele, pot să spun că a fost şi una buna, aşa că acum e decizia fiecăruia dacă mai cumpără sau nu de la Cofetăria Opera.

5 comentarii la Prăjitură stricată de la Cofetăria Opera

  1. Eu nu as cumpara prajituri de la o cofetarie de fitze, pt ca la cat sunt de schumpe clar unele stau de cateva zile…

  2. La ce pofta mi-ai facut acum cu astea… m-as angaja la ei sa le mananc toate prajiturile stricate >:).
    Apropo de mancat, ma duc sa imi iau ceva, de la blonda din piatza… stii tu care ;) ;))

  3. bravo!frumos exemplu dati ,in loc sa va duceti sa reclamati la OPC ,nu faceti nimic,datorita oamenilor ca voi,astia baga tot felul de kkturi k ce zic ei”romanu e prost,trece cu vederea daca stiu sa l indulcesc bine cu alte kkturi” daca i i lasati sa scape asa usor,da si cand ar sa ajungeti pe la spital,poate atunci ar sa vi se aprinda beculetul la capusor sa luati masuri serioase ;)

  4. Du-te ba baiatule de aici… si cu ce te incalzea daca ii faceai rau omului aducandui lipitorile alea pe cap? Cum ai zis, daca se ajungea la ceva mai grav, spital… merita sa chiemi pe cineva dar asa… fi om, si romanu nu e prost, e bine voitor! (Ti-a placut?) SA TE IAU PE RANGA!!! >:)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.