O veste proastă pentru utilizatorii de Internet Explorer

Nu e ca şi cum cineva ar zice că ăştia care folosesc Internet Explorer sunt proşti, doar că nu sunt atât de deştepţi ca restul.

Studiu controversat: Cei care folosesc Internet Explorer au IQ sub medie

[…]

Astfel, rezultatele obţinute arată că utilizatorii Chrome, Firefox şi Safari au un IQ asemănător (în jur de 110), în timp ce utilizatorii browserului Opera şi Camino ar fi cei mai inteligenţi (în jur de 130).

Cât despre cei care folosesc browserul Internet Explorer, aceştia ar avea un nivel de inteligenţă sub medie (sub 100).

[Realitatea.net]

Eu folosesc pe laptop Chrome, Firefox şi Internet Explorer (rar, pentru tv online), iar pe telefon folosesc Opera. O însemna că sunt mai deştept atunci când navighez pe internet de pe telefon?

N-aş avea nimic cu cei care folosesc Internet Explorer, problema e când se virusează folosindu-l, nu merg chestii pe el sau nu le sunt afişte corect paginile web, şi atunci alegerea lor deja e o problema pentru alţii. Şi printre “alţii” sunt şi eu de multe ori.

Un comentariu la O veste proastă pentru utilizatorii de Internet Explorer

  1. Sa stii ca e o logica in toate astea dar se aplica numai pentru persoanele care se incadreaza in clasa aia exemplu` ” numai pt persoanele care foloesesc doar opera ” sau ” numai pentru persoanele care folosesc Firefox, Chrome ”
    Se zice ca tu folosesti un browser in functie de nivelul de cunostiinte si de intelect ( pe care-l percepi mai bine din browsere )
    Daca nu ai habar si esti de pe strada primul lucru` cauti IE ( Internet Explorer) ca de Internet a auzit toata lumea. Nu esti tu capabil sa te stresezi cu alte browsere.
    Daca ai pc/laptop de ceva timp si mai stii si tu una alta, folosesti un browser care sa-ti raspunda la propriile nevoi stiind ca IE-ul nu o face la fel. Atunci folosesti ceva fara ca sa faca spyware si alte nebuni.
    Daca esti un programator ai totusi un IQ destul de ridica sau pot spune un web designer folosesti Opera din motivele proprii, Iti evalueaza altfel defectele structurale la ceea ce gresesti, evalueaza altfel timpi de raspuns, se misca altfel.
    Cam in genu asta e logica celor care au facut sondajul presupun.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.