Pro ?

Marţi, o mare parte din zi două bloguri destul de apreciate pe la noi prin ţară nu au fost disponibile. La adresele respectivelor bloguri nu se găseau blogurile respective ci o pagină default a H-Sphere.

Mhm, e vorba de blogul lui Z o s o, dar dacă pun link îmi sare în cap ( şi nu vrem ), şi de Pitzipoanca. Dacă te dai bun şi ţii la vizitatorii tăi ar fi frumos din partea ta ori să îţi faci rost de un hosting bun, mai ales când ştii că sunt şanse mari să îţi crească traficul, ori dacă îţi schimbi hostingul să faci în aşa fel încât sa fii offline cu blogul cât mai puţin, că există metode.

Mi se pare aiurea ca numele blogului să apară prin ziare … şi curioşii când intră … pauză, o pagina cu nimic. Mai întră şi a doua oară ?

Am văzut că lumea deja se intreba şi căuta pe Google dacă Pitzipoanca.org s-a inchis şi d-astea. Nasol.

Şi puţin pe lângă subiect … am observat că a apărut şi Pitzipoanca.ro, evident că fără nici o legătură cu cel punct org, ăştia sunt cu pomana şi cerşeala, pentru că cei care doar aud de numele sitului Pitzipoanca şi nu îi ştiu adresa se gândesc că ar fi punct Ro … şi atunci ajung altundeva decât ar fi vrut.

PS: care ar vrea să zică porcării de genu’ că mi-e ciudă de popularitatea celor de mai sus … să tacă. :)

Un comentariu la Pro ?

  1. si eu am intrat la zoso pe blog si am gasit situati amintita de tine.nu ai dat cu paru ci ai spus frumos ce era de sus.

    palconi valentin a postat ultima oara pe blogul lui: Moldovan Anca Elena

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.