Cum să nu vinzi un BMW

Nu cu multă vreme în urmă Auto.ro făcea reclamă marii facilităţi oferite de situl lor, anunţuri cu video, nu doar cu poze.

Căutam eu ceva pe şmecheria lor de site şi am dat de un anunţ din ăsta revoluţionar. Un şmecheraş din Cluj îşi vinde super scula lui de BMW din ’93, exact genul de maşina despre care vorbeam şi acum câteva săptămâni.

Să vedem filmul adăugat de idiot la anunţul lui:



Păi după ce că săraca maşină are 15 ani, tu te mai şi filmezi cum faci cerculeţe cu ea şi cum îi faci varză cauciucurile ? Cât de idiot să fii să arăţi unui eventual client cum forţai tu maşina şi îi dădeai până sărea în sus ? Poate … foarte idiot. Bun, idiotul care să pună anunţul ăsta s-a găsit. O să se găsească şi idiotul care cumpără maşina ?

Ce să mai, ăştia sunt posesorii de BMW în România.

4 comentarii la Cum să nu vinzi un BMW

  1. Pai e o strategie… o sa il cumpere cineva care o sa faca acelasi lucru cu el… mi-ar place si mie o masina asa sa ma prostesc cu ea :))

  2. Cine cumpara masina asta, nu o cumpara ca sa mearga cu 50 km/h si sa fie cuminte in trafic. O cumpara sa se dea cu ea, de aceea a postat ala filmuletul, sa arate de ce este in stare masina.

  3. Ce mai gandire aveti si voi :)

  4. daca se gaseste un cumparator parerea mea este ca ar trebuii sa-si cumpere o alta viata…pentru ca trebuie sa fii prea idiot sa cumperi o masina care inainte vezi cum este forjata

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.