Yabada, pff

De când s-a observat succesul imens înregistrat de Hi5 s-a apucat toată lumea să facă ” reţele sociale ” şi iată că aşa apar ca ciupercile situri precum Lumea e mică, Vipuri sau Yabada.

Probabil că vă gândiţi că e greu să faci un site din asta cât de cât cunoscut, să aduci oameni să îl vizite, să îşi facă nişte conturi şi toate astea. Greşit. E relativ simplu să populezi un astfel de site odata ce începi cum trebuie. Din nou, ideea a fost folosită şi de Hi5, e folosită şi de Lumea e mică, Vipuri sau Yabada, foloseşti un script micuţ, care să îţi importe emailurile contactelor de Yahoo şi le trimiţi invitaţii. Apoi dacă dai peste nişte fraieri la fel ca primii atunci o să îşi bage şi ei userul şi parola de la Yahoo şi vor trimite invitaţii la oamenii din lista lor de contacte. Nimic mai simplu.

Treaba cu Yabada e mai nouă, abia acum am început să primesc invitaţii, cu toate că situl exista de prim mai 2008, probabil doar acum şi-au pus şi ei opţiunile cu invitatul fraierilor. Vai, abia aşteptam să primesc invitaţii acolo, ce mă bucur.

Şi uite aşa se face un fel de spam, un spam mai pe după cireş aşa, că cică utilizatorii te invită. Căcat. Degeaba n-ai adrese de Yahoo publice dacă idioţii pe care îi ai tu în listă de invită peste tot.

3 comentarii la Yabada, pff

  1. Aceste proiecte sunt făcute doar pentru a deveni ” faimos “…

  2. N-ai ce sa faci in Romania, e o jungla si asa va fi mult timp de acum inainte. Bine, ca problema nu e doar in Romania…

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.