Cică ar exista siteuri cu referate

Nuuuuu, eu nu cred că exista aşa ceva.

Ultima oară când am verificat nu erau, dar pe 15 ianuarie 2011 EVZ le-a descoperit:

“Tata Googăl” rezolvă toate temele elevilor

Copiii s-au prins că pe internet găseşti orice şi aleg “soluţia imorală” a copierii de pe site-urile care oferă soluţii.

Prima temă, la fizică, era realizarea unui referat despre motoarele Otto şi Diesel care să conţină definiţia motoarelor, modul de construcţie, funcţionarea lor, avantajele şi dezavantajele. Foarte uşor, am descoperit că un referat care să conţină toate elementele de mai sus se găseşte pe site-ul www.referat.clopoţel.ro. Însă nu este singurul: prezentări similare se găsesc şi pe www.referatele. com, www.referat-scoala.ro sau www. referat.ro.

[ … ]

EVZ

Incredibil.

Am încredere în ei, sigur descoperă peste câţiva ani că se vând şi lucrări de licenţă cu 10-15 euro bucata undeva tot pe siteurile alea.

O fi elevii idioţi sau articolul din EVZ e varză? De pe Wikipedia nu ia nimeni nimic? De pe Wolfram Alpha? Scribd? Mai evoluaţi, bă, şi voi puţin.

6 comentarii la Cică ar exista siteuri cu referate

  1. Tinerii din ziua de astazi stiu ca Wikipedia nu e safe :))

    • Pe wikipedia nu ai siguranța unor date corecte(mai ales pe cel românesc).
      Dacă vrei să postezi un articol tre să aștepți mult și bine, sau nu îl aprobă.

      În plus de asta a început să mă enerveze cerșeala aia a lui Jimmy Wales…omu ăsta face bani cu găleata care nu se impozitează pt ca site-ul este administrat de un ONG… pe spinarea ălora care uploadează articole.

      • da’ are cineva incredere in articolele scrise in lb romana pe wikipedia? :)) in nici un caz. da’ alea din engleza mai merg traduse. :)

  2. Wikipedia n-are buton pentru download :)

  3. Alea din engleza sunt sigure?!? Asta-i cea mai mare idiotenie pe care am auzit-o!

    Mai demult am gasit ceva interesant despre Vicente del Bosque, dar vad ca au modificat…Dar cum era inainte? Citez:
    “In the final against Netherlands, he cheated Spain to victory after a goal scored in the extra-time bi Harry balls, become the second manager in history to Suck two dicks at the World Cup and UEFA Champions League”

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.