Underworld: Awakening 3D (2012)

O să recunosc de la început că nu sunt chiar fanul numărul 1 al filmelor cu vampiri, vârcolaci sau lycani (orice ar fi ăştia) şi nici al seriei Underworld, că sigur nu le-am văzut pe toate dinainte de Awakening.

Exact cum ne-am fi aşteptat, există mult sânge în film, că pentru asta e film cu vampiri, dar nu la modul scârbos. Cel puţin nu mâncam eu nimic care să-mi vină înapoi când se sugeau (de sânge) unii pe alţii.

Ultima dată când am fost la un film 3D am fost destul de dezamăgit de cât de puţin 3D era pe acolo şi acum am fost plăcut surprins că în Underworld: Awakening era suficient 3D pentru toată lumea. S-ar fi simţit clar dacă l-am fi văzut normal.

Să nu uităm nici de Kate Beckinsale şi al ei costum de piele. N-o să vreţi să rataţi aşa ceva.

E bun de văzut chiar dacă nu sunteţi fanii genului. Probabil singura impresia proastă o să fie că pare prea scurt, deşi are 88 de minute.

Eu l-am văzut la Cinema City în AFI Palace Cotroceni şi vă recomand acelaşi lucru.

2 comentarii la Underworld: Awakening 3D (2012)

  1. lycan = varcolaci cu chiurtoshcolaci ;d

  2. Da, intradevar pare prea scurt.

    Nici eu nu sunt fanul acestui gen de filme, dar Underworld este singurul la care m-am cu placere. Daca partea a 4-a a fost cool, atunci mergeti la a 3-a, merita mai mult.

    Daca 1 si 2 sunt in ordine cronologica, 3-ul este undeva “acum cateva sute de ani, cand a inceput totul”, iar 4 este continuarea lui 2.

    In partea a 3-a vedem efecte cu sabii, sulite, castele, grote… ce sa mai, incantatoarele “unelte” de lupta de acum 1500 ani. :D

    p.s. Inaintea filmului am vazut un trailer despre Residen Evil (urmatorul… ca la cate au fost, cine le mai stie)

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.